Stop passiv rygning med en el cigaret

El cigaret kan hjælpe dig

Der kan formodentlig ikke herske nogen tvivl om, at rygning er usundt. Og dermed er der formodentlig heller ikke tvivl om, at passiv rygning er lige så usundt. Hvis man ryger, så er man selvfølgelig selv ude om at gøre sig selv usund, og udsætte sin krop for skadelige og giftige stoffer. Men som passiv ryger har man for det meste ikke noget valg. Bevares, man kan da forlade det selskab, man er i. Men så kan man til sidst ikke være i noget selskab, for der er for det meste en enkelt ryger eller to i hver eneste forsamling.

Ingen passiv rygning med El cigaret

Det er formodentligt ikke sikkert, at du som ryger skænker de passive rygere en tanke. Men det burde du måske begynde på. Hvorfor skal de udsættes for røg, når de ikke har valgt at ryge? Det går selvfølgelig lidt ind under det etiske område, men der er ingen skam i at tage hensyn til andre mennesker. Så hvis du fortsat vil ryge, men alligevel ikke har lyst til at udsætte andre mennesker for røg, så er der faktisk kommet en løsning til dig. Løsningen er ganske simpelt at købe dig en el cigaret.

Køber du en el cigaret, så stopper du ikke blot med at udsætte andre mennesker for passiv rygning, og dermed muligheden for at ødelægge deres helbred. Nej, du stopper også med at skade dig selv og din egen krop, da en el cigaret kører på damp, som hverken skader andres eller dine egne lunger. Og samtidig får du som ryger stadig stillet din eventuelle rygetrang – dog hverken på din egen eller andres bekostning. Det er en fantastisk teknologi, som nu gør det muligt stadig at være ryger, uden at man nødvendigvis skal hive røg og tjære ned i sine lunger.

Spar en masse penge med El cigaret

Nu skal det her heller ikke gå hen og blive en direkte hån af rygerne, for at udsætte andre mennesker for røg. Selvfølgelig er der langt flere rygere, som bliver syge af røgen, end der er passive rygere, som ender med eksempelvis lungekræft eller lignende alvorlige sygdomme. Det er bare vigtigt at tænke på andre mennesker, især når man udsætter dem for noget sundhedsskadeligt, som de ikke selv har bedt om. Det er egentlig blot et spørgsmål om etik, og om hvorvidt man har en god smag i munden, når man tilfører andre mennesker eventuelle sygdomme og dårlige lunger på sigt.

Så hvis du er ryger, så bør du virkelig overveje at få dig en el cigaret. Og hvis du bruger dette som grunden, så vil du helt sikkert kunne få nogle nemme point hos din familie eller dine venner, da det blot viser, at du tænker på dine nærmeste, og ikke ønsker at tilføre dem nogle skader. Og sidst men ikke mindst viser det også blot hvilket overskud, du har som person. At kunne tænke på andre, er det vigtigste her i livet. Så køb nu en el cigaret. Så gør du dig selv, og alle omkring dig, en kæmpe stor tjeneste.